Soitan, laulan ja kierrän ympäri maata!

guitar

Ajattelin aloittaa blogin kirjoittamisen, onhan se nykyään niin suosittua. Nimeni on Vesa, ja olen ammatiltani bussikuski – joten maata tulee kierrettyä! Olen harrastanut kitaransoittoa ja laulua pikkupojasta lähtien, jo kohta kolmekymmentä vuotta. Kuuntelen mieluiten sellaisia herroja kuin vaikka Eric Clapton tai vaikka Tuomari Nurmio, jotka osaavat sekä laulaa että soittaa, vähemmän näitä nykyisiä metallinhiojia – koulun juuri aloittanut tyttäreni pitää kovasti Lordista, pitikin mennä juutuubista näyttämään – tai vielä vähemmän Cheekkejä tai muita mikkiin puhujia.

No jos nyt en livahda palopuheiden pitämiseen heti alkumetreillä. Mitäs muuta? Asun pikkukaupungissa, vaimo, kaksi tytärtä joista toinen kuten sanottu aloitti koulun, toinen on neljävuotias, koira jonka tyttäret välttämättä halusivat. Asumme omakotitalossa, jonka ylläpitoon menee hankalasti aikaa, hikeä, kiroilua ja rahaa vaikkei mikään museorakennus olekaan. Mutta oma tupa, oma lupa ja niin poispäin.

Niin, pitää mainita että ihana vaimoni, lasteni äiti ja kodin hengetär, on myös musiikillinen ja soittaa pianoa, ja antaa myös tunteja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s